Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kikapott a Fradi az első komolyabb erőpróbán

Miközben leigazolták Sternberget a Fradi focistái edzőmeccsen játszottak a szlovák élvonalbeli Nagymihály együttesével. Az ellenfél keretében több ismerőssel is találkozhattunk, hiszen Sedlák korábban a Kaposvár, Zofcak a Nyíregyháza, Mensah a Honvéd labdarúgója volt.

45720fradi.hu

A Fradinál újból több ifjú labdarúgó kapott lehetőséget hiszen Nagy Gergő a védelemben, Csonka András a középpályán játszott, Szabó Normann, Lakatos István, Kundrák András a második játékrészben kaptak lehetőséget. A második félidőben pedig felbukkant a héten eltanácsolt két ghánai focista is. Tőlük továbbra sem láttunk különösebb megmozdulást, hacsak azt nem, hogy a támadó Adams, mikor Böde mögé passzolt, elmutogatta a csatárnak, miért indult meg előre, miért nem várta meg a passzát… A 81.percben a vendégek támadója csúsztatott meg fejjel egy beadást, labdája üresen találta a társát, aki nem hibázta el a ziccert s megszerezte a vezetést később kiderült győzelmet jelentő gólt. Az alapcsapatból egyébként többen nem léptek pályára, hiszen Emir Dilaver, Djuricin, Varga Roland, Gera Zoltán, a mai napon szerződtetett Sternberg illetve a még nem bejelentett Kleinheisler egyaránt nem játszott.

A felkészülés jövőhéten a valenciai edzőtáborban folytatódik.

FTC-Nagymihály 0-1(0-0)
FTC: Első félidő: Dibusz – Botka, Cukic, Nalepa, Nagy G. – Hajnal, Csonka – Radó, Bognár I., Lovrencsics – Böde
Második félidő: Dibusz – Nagy G., Nalepa, Szabó N., Lakatos – Addico – Lovrencsics (Kundrák, 63.), Hajnal(Rju, 63.), Csernik, Adams – Böde

Endrődi Dávid