Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: Folytatódott a Hoffenheim veretlenségi sorozata – VIDEÓ

Végre folytatódott a pontvadászat a Bundesligában. A szombati napon a Hoffenheim törekedett arra, hogy továbbra is ő maradjon az egyetlen veretlen csapat a bajnokságban. Az ezzel párhuzamos mérkőzésen a Darmstadt otthonába látogatott a Mönchengladbach.

1070595_imgw968

Augsburg – Hoffenheim 0:2 (0:0)
Gólszerzők: – ill. Wagner (47.), Kramaric (67.)

A cél az volt a Hoffenheim számára, hogy idegenben se valljon kudarcot, és továbbra is folytassa a veretlenségi sorozatát a Bundesligában.

A mérkőzés első félideje nem volt helyzetekben bővelkedő. Az Augsburg alakította ki az egyetlen értékelhető lehetőséget, ám ebből nem született találat.

A gólokat a második félidőre tartogatta az Augsburg. Két perccel a félidőt kezdő sípszó után Wagner vágta be az első találatot a hazai kapuba. A 64. percben Uth remek passzát váltotta Kramaric gólra, ezzel biztosította be magának a Hoffenheim a három pontot. A mérkőzés végén még szépíthetett volna az Augsburg, de a gól elmaradt a hazai oldalon.

Darmstadt – Mönchengladbach 0:0
Gólszerzők: – ill. –

Eseménytelen találkozót játszott egymással a két együttes. A mérkőzés a mai napon nem tartogatott gólokat a kilátogató nézők számára. A lövéseket pontatlanok voltak, és többnyire nem találtak kaput. Amelyik mégis az ellenfél ketrece felé tartott, azt a hálóőrök magabiztosan tudták hárítani. 1:1 ponttal lett gazdagabb ezen a délutánon mindkét klub.

Videó hamarosan.

kép: uefa.com