Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Harry Kane: “Ostobaság lenne épp most elhagyni a Spurst”

Az idei szezonban kiválóan szerepel az angol élvonalbeli Tottenham Hotspur csapata, és a sikerek letéteményese egy nagyon fiatal, ambiciózus mag. Ide tartozik a mindössze 23 éves angol válogatott támadó, Harry Kane is, akit az utóbbi egy-két évben számtalanszor hírbe hoztak más klubokkal a különböző médiumok. Ám most ismertette álláspontját a “Hurrikán”.

Harry-Kane-712112Kane elkötelezett a Tottenham mellett (fotó: Express)

Kicsit döcögősen kezdte a szezont Harry Kane, a Tottenham támadója, azonban a folytatás már annál jobbra sikeredett. A bajnokságban 17 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 13 gólt szerzett! Sőt a Bajnokok Ligájában is berámolt három meccsen két találatot a csatár, igaz, ebből a sorozatból kipottyantak a “sarkantyúsok”.

Kane most a Gazzetta dello Sportnak beszélt arról, szándékozik-e elhagyni a Spurst valamikor a közeljövőben, sőt a csapattársakról is szót ejtett.

“Meglepne, ha bármely csapattársam is elhagyná a Spurst mostanában” – mondta. – “Valami nagyszerű van készülőben, és már csak egyetlen lépés hiányzik a nagy dolgokhoz – az, hogy trófeát nyerjünk! Ostobaság lenne épp most távozni.”

Kane elismeréssel beszélt a Tottenham jelenlegi tréneréről, az argentin Mauricio Pochettinóról is.

“A miénk a világ egyik legjobb menedzsere, ha nem a legjobb! Sőt, hamarosan új stadionunk is lesz. Ígéretes a jövő!”

Harry Kane mellett általában a csapat fiatal játékosát, Dele Allit érintik az átigazolási pletykák, a hírek szerint a két spanyol gigász vinné, nevezetesen a Barcelona és a Real Madrid. Ám a londoni klubnál többször is kijelentették, nem szándékoznak elengedni kulcsembereiket. A 23 esztendős támadó szavai is ezt támasztják alá.

A Tottenham egyébként igen jól áll a bajnokságban, hiszen jelenleg harmadik, és az FA-kupában, valamint a nemzetközi porondon is érdekelt. Az Európa-liga legjobb 32 csapata között verhetőnek tűnő ellenfelet, a belga Gentet sodorta Pochettinóék elé a véletlen.

Szerző: Draskovics Tamás