Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Evra megtalálta új csapatát – Sajtóhír

Úgy fest pont kerül a Juventus francia bekkjének az átigazolási nyavalyájára. Az biztos volt eddig is, hogy országot és ezzel persze bajnokságot vált a mostanára inkább “Instamenő” labdarúgó, ám az előzetesekkel ellentétben, nem Angliába köt ki.

patrice-evra-juventus-sampdoria_hxxqtv884ryk1os2p7tyvtpxc

Még csak nem is kell majd hajóznia. Ugyanis a források szerint ma kora este megállapodásra jutott a Ligue 1-ben szereplő, Olympique Marseille-el. A hírt maga, a transzferek félistene, Gianluca Di Marzio is megerősítette. Meg kellett, mert  az első híresztelések egy meg nem nevezett forrástól jöttek. Csak annyit lehetett róla tudni, hogy a Juventushoz közel áll.

Mindenesetre az olasz transzferguru beszámolója szerint, akár már holnap délután áteshet a kötelező orvosi vizsgálaton a 36 éves védő. Evra távozási szándéka nem újdonság már a Juve szurkolóinak. Már a nyáron felmerültek kérdések annak kapcsán, hogy mi legyen a szerződésével. Végül a klub egy 1+1 éves papírt íratott alá a válogatott játékossal. Ám Patrice realizálta, hogy jelenleg nem ő a Juve első számú bal bekkje, miután Alex Sandro jóformán minden helyzetben kezdő Max Allegrinél.

Tán érthető is, hiszen Evra mostanára nem éppen a legjobb formáját hozza. Gyorsasága nagyon nagy mértékben kopott és ezzel együtt az ütemérzéke is. Rengeteg bekapott gólt az ő nyakába lehetne varrni, példának okáért a Milan ellen szuperkupa találkozón, őt verte meg sorozatban Suso, aminek a következménye egy onnan beívelt labda lett, amit Bonaventura sikeresen be is fejelt.

Di Marzio szerint a francia másfél évre kötelezi el magát az új csapatához. Már csak pár, a fizetési bónusszal kapcsolatos dolgot kell tisztázni, de lényegében lezártnak tekinthető a transzfer. Evra 82 találkozón lépett pályára a Juventus színeiben ami alatt 3 gólig és hét 7 gólpasszig jutott el. Érdekességképpen itt jegyeznénk meg, hogy a védő után érdeklődött a Valencia, a Manchester United, a Lyon és a Crystal Palace is.

Szerző: Borbély Szabolcs