Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

2017 eddigi legszebb szabadrúgásgóljai! – videók

Annyi elképesztően szép szabadrúgásgólt láttunk 2017-ben, hogy már megérjük összegezni és még januárnak sincsen vége. Cristiano Ronaldo és Miralem Pjanic szerda esti gólja meghozta az ihletet, miszerint összegezzük, az eddig látottakat. 

333

Reméljük, hogy semmi nem maradt le, ám ha valaki úgy érzi, hogy egy-egy találatnak helye lenne a listán, akkor a szerkesztoseg@fociclub.hu címen jelezheti ezt. Az egyetlen kritérium, hogy 2017-es szabadrúgásgól legyen. Amennyiben úgy ítéljük meg, hogy felnő a szinthez, foglalkozni fogunk vele.

Az új esztendő Lionel Messi rögzített lövéseivel indult. A Barca klasszisa kétszer is bevette a Bilbao hálóját, ám ezen találatok eltörpülnek a Villareal elleni találat mellett. Az argentin ezzel fel is adta a leckét a legjobb pontrúgóknak. Wayne Rooney a hétvégén a Stoke City elleni bajnokin válaszolt, majd pedig Ángel Di Maria a Bordeaux elleni kupaelődöntőn vétette magát észre nem is akárhogyan. Erre jött Cristiano Ronaldo elemi erejű bombája a kupában a Celta Vigo ellenében. A sort pedig Pjanic a Milan hálójába elhelyezett lövése zárja. És még február sincsen…

Lionel Messi a Villareal ellen

Wayne Rooney a Stoke City ellen

Ángel Di María a Bordeaux ellen

Cristiano Ronaldo a Celta Vigo ellen

Miralem Pjanic az AC Milan ellen