Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Srna: “Modric a világ legjobbja”

A Shakhtar Donyeck és a horvát válogatott labdarúgója, Darijo Srna honfitársát, a Real Madridban futballozó Luka Modricot magasztalta. 

14864182227408

Forrás: Marca

Srna szerint nem Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi a világ legjobbja, hanem honfitársa, Luka Modric. A válogatott védő szerint a Real Madrid neki köszönheti, hogy éppen vezetik a spanyol bajnoki tabellát.

“Modric nem csak egy barát, hanem a világ egyik legjobb játékosa, sőt, nem csak az egyik, hanem ő a legjobb a világon, nincsenek kétségeim efelől. Luka az évek alatt túlnőtt mindenkin, és szerintem most van a csúcson. Amióta megérkezett a Real Madridhoz, a csapat vele együtt fejlődik. A Real egy nagyon szép sorozatot tudhat maga mögött, de ezt nem érték volna el Modric nélkül.”

Modric jelenleg combsérülés miatt nem tud pályára lépni, de a felépülése gyorsabban halad a vártnál, így a hétvégi Osasuna elleni bajnokin már lehet játszani is fog. Helyettese egy másik horvát játékos, Mateo Kovacic, akiről szintén beszélt Srna.

“Biztos vagyok benne, hogy jól fogja helyettesíteni Modricot, mivel hihetetlenül tehetséges. Imádom őt. Habár nagyon sokat fejlődött már játékosként, még saját maga sincs tisztában azzal, hogy mire képes igazából, de rá fog jönni hamarosan.  Ő a Madrid jövője, de még időre van szüksége, hiszen még csak 3 éve, hogy elhagyta a Dinamo Zagrebet, hogy az Interben és a Real Madridban játszhasson.”