Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: Cech távozhat, a riválistól jöhet az utódja? – Sajtóhír

Péntekre virradóan több brit média is beszámolt arról, hogy könnyen lehet, hogy Petr Cech távozik majd a nyáron az Arsenaltól. A cseh hálóőr utódja a hírek szerint a Manchester City-nél kegyvesztetté váló Joe Hart lehet.

(Kép: goal.com)

Sajtóhírek szerint Arséne Wenger Petr Cech utódját keresi. A 34 esztendős kapuvédő ugyan még mindig remek hálóőr, azonban teljesítménye kissé visszaesni látszik a korábbi évekhez képest. – Persze maga az Arsenal sem éppen a legjobb formáját futja, így nem arra szeretnénk utalni, hogy Cech teljesítménye határozná meg döntően a csapat szereplését…

Ahogy az a brit médiában megjelent, kapuscsere körvonalazódhat Londonban, mégpedig úgy, hogy Cech esetleges távozásával a jelenleg a Manchester City tulajdonában lévő, azonban ott kegyvesztetté váló, és a nyárig a Torino színeiben védő Joe Hart érkezhetne az ágyúsokhoz. A Daily Mail például arról ír, hogy Hart vélhetően nyáron sem kerül vissza Pep Guardiola kegyeibe, így az angol válogatott portás nagyjából 15 millió euró körüli összegért klubot válthat. A Hart-transzfer pikantériája, hogy a 29 esztendős kapuvédőre a Liverpool is szemet vetett, emellett az is kérdés, hogy a City valóban odaadná-e valamelyik riválisának a kapust?!