Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Végleg a portugáloké lehet a fiatal madridi tehetség – sajtóhír

Spanyol sajtóhírek szerint végleg Portugáliában folytathatja pályafutását az Atletico Madrid fiatal 22 éves tehetsége, aki már másodjára szerepel kölcsönben az FC Porto csapatában.

Oliver-Torres

Spanyol sajtóhírek szerint az FC Porto végleg megszerezheti az Atletico Madrid 22 éves középpályását Oliver Torres-t, aki már másodjára szerepel kölcsönben a portugál csapatnál. Torres először a 2014/2015-ös szezonban került kölcsönbe a Porto csapatához majd 2016-ban másodszor is a portugálokhoz került kölcsönbe.

A 22 éves tehetség összen 39 alkalommal lépett pályára a Port színeiben a két szezon során és 8 gólig jutott. Torres a Porto mellett  a Villarreal csapatánál is kölcsönben szerepelt. Az Atletico első csapatában 2012-ben debütált és összesen 36 alkalommal lépett pályára  a matracosok első csapatában. 2014-ben a fiatal középpályást a Golden Boy-díjra (Aranyifjú-díj) is jelölték, de végül a Manchester City fiatal sztárja Rahem Sterling söpörte be a díjat. A Porto sajtóhírek szerint akár 20 milliót is fizetne a madridiaknak a spanyol középpályásért.

A transfermarkt portál a 22 éves középpályás piaci értékét 14 millió euróra becsüli.