Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zidane: “10 perc alatt veszítettük el a meccset!”

A Real Madrid trénere, Zinédine Zidane nagyon bosszús volt amiatt, hogy csapata vesztesen hagyta el a Mestalla gyepét a Valencia ellen egy, a tizenhatodik fordulóból elhalasztott bajnoki találkozó pótlásán.

(Kép: marca.com)

Mint ismert a Real Madrid elszalasztotta az esélyt, hogy meglépjen a Barcelona – Sevilla duótól azzal, hogy kikapott 2:1-re a Valencia otthonában. A találkozót követően a blancók trénere, Zinédine Zidane bosszúsan nyilatkozott. “10 perc alatt veszítettük el a meccset! Ez idő alatt nagyon kinyíltunk, és egy ***** labdaérintésen elbuktunk!” – így a 44 éves szakvezető, aki vélhetően Raphael Varane megmozdulására utalhatott, a francia középhátvéd ugyanis az ellenfél térfelén ügyetlenkedett a Valencia második gólja előtt.

“Csakis magunkat okolhatjuk amiatt, hogy borzasztóan kezdtünk! Ha nem koncentrálsz kellően, akkor az ellenfeled megbüntet érte, ez ilyen egyszerű A megfelelő hozzáállás elengedhetetlenül fontos a futballban! A bekapott gólok után idővel feljavultunk, megvoltak a lehetőségeink is, de a végén mindig pontatlanok voltunk!” – Folytatta Zidane, hozzátéve, hogy nem akarja ezzel a Valencia érdemeit kisebbíteni.
Végezetül a blancók trénere odabökött egyet a kétkedőknek is: “Mindenki tudja, hogy nem ettől a meccstől függ majd a bajnoki cím sorsa! Most lesz időnk kicsit pihenni, majd maximálisan fel kell készülnünk a vasárnapi bajnokira!”
A “királyi gárdára” egyébként közel sem vár könnyű feladat hétvégén, hiszen a Villarreal otthonában vendégeskednek CR-ék.