Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea gigászát vinné a Real Madrid! – sajtóhír

A Mundo Deportivo információi szerint a Zinedine Zidane által irányított Real Madrid a nyári transzfer időszak folyamán szeretné leigazolni az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea belga klasszisát, nevezetesen Eden Hazard-t. 

Chelsea v Leicester City - Premier League

A katalán napilap úgy értesült, hogy a “királyi gárda” Alvaro Morata játékjogát illetve természetesen pénzt adna a londoni “kékek” gigászáért. Az Antonio Conte vezette Chelsea-t egyébként már korábban összeboronálták Moratával, de az elmúlt időszakban elcsendesültek az erről szóló pletykák. Nos, természetesen az nem meglepő, hogy Eden Hazard-t szóba hozták a Real Madriddal, mivel a belga szélső támadó remek teljesítményt nyújt az aktuális szezon, és talán jobb, mint valaha. 

Eden Hazard a 2016/2017-es idény folyamán ezidáig minden frontot egybe véve 30 találkozón jutott szóhoz, melyek során 11 alkalommal volt eredményes illetve 5 gólpasszt is kiosztott a társai között. Nem mellesleg jelenlegi állomáshelyéhez 2020 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig 70 millió euróra becsüli az átigazolási értékét. 

Németh Boldizsár