Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El Clásicó lesz Miamiban a nyáron! – Hivatalos

Immáron hivatalos, hogy a Real Madrid és az FC Barcelona a következő nyári felkészülés során megmérkőzik majd egymással az USA-ban. 

(Kép: internationalchampionscup.com)

Ahogy azt már korábban megírtuk a katalánok tervezett nyári felkészülése kapcsán, Messiék az USA-ban nagy valószínűség szerint a Real Madriddal is megmérkőznek majd! Azóta hivatalossá is vált, hogy a két spanyol gigász július 29-én, Miamiban a helyi NFL csapat, a Miami Dolphins otthonában, a Hard Rock Stadium-ban valóban összecsap egymással.

A csúcsmeccsre az International Champions Cup (ICC) nevű, szép lassan hagyományossá váló, több kontinensen is átívelő nyári felkészülési sorozat keretein belül kerül sor. “Nagyon örülök annak, hogy az ICC visszatér Miamiba. Ráadásul nem is akármilyen csapatokkal, hiszen a futballtörténelem legnagyobb múltú, és a jelenben is sikeres együttesei közül kettőt is vendégül láthatunk! Biztos vagyok abban, hogy a Real Madrid és a Barcelona nem barátságos meccset játszik majd egymással! A két csapat között olyan ez, mint egy háború, ahol egyik sem szívesen veszít!” – Tekintett előre nagy várakozásokkal a Miami Dolphins tulajdonosa, Stephen Ross, aki egyébként az ICC sorozat egyik társalapítója is.