Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Romelu Lukaku a Serie A-ban köthet ki! – sajtóhír

A football-italia.net információi szerint három olasz sztárcsapat is bejelentkezett az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Everton belga válogatott támadójáért, nevezetesen Romelu Lukakuért. 

letöltés

Az olasz portál úgy értesült, hogy a Juventus, az Internazionale és az AC Milan is szívesen a soraiban tudná a 23 esztendős Romelu Lukakut. A liverpooli “kékek” állítólag új szerződést kínáltak az ifjú csatár számára, aki azonban elutasította az ajánlatot. A belga futballista talán jobb, mint valaha, így egyáltalán nem kizárt, hogy a nyáron átigazolási időszak egyik legnagyobb főszereplője lesz. 

Romelu Lukaku többször is bizonyította tehetségét, viszont általában 1-2 jól sikerült hónap után mindig lejtmenetet vett a játéka. Nos, az aktuális idényben valóban egyenletes teljesítményt nyújt, ráadásul ő is ott van a Premier League gólkirály-jelöltjei között. A 2016/2017-es szezonban ezidáig 27 mérkőzésen jutott szóhoz a bajnokságban, melyek során 19 alkalommal volt eredményes. Jelenlegi állomáshelyéhez egyébként 2019 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig 50 millió euróra becsüli az átigazolási értékét. 

Németh Boldizsár