Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Új szerződés előtt a klub ikonja! – Sajtóhír

A hírek szerint az FC Barcelona a klub ikonikus alakját, Andrés Iniestát nem csak mind aktív futballista szeretné magához láncolni.

(Kép: marca.com)

Egybehangzó spanyol lapértesülések szerint az FC Barcelona és Andrés Iniesta között előrehaladott ütemben folynak a tárgyalások a spanyol válogatott karmester új szerződésének részleteiről. A 32 esztendős játékos jelenlegi kontraktusa 2018 nyarán járna le, ám úgy tudni, hogy még a most futó szezon vége előtt megszülethet az egyesség a felek között.

Az új szerződés amellett, hogy 2+1 évre kötné Iniestát a Barcához, nem egy szokványos megállapodás lenne! Felkínálná ugyanis azt a lehetőséget, hogy Iniesta amikor úgy dönt,befejezi aktív pályafutását, a Barca híres akadémiáján, a La Masián dolgozhatna. A hírek szerint Iniesta akadémiai kinevezése egy alaposan megfontolt döntés, melyhez a Barca vezetősége ragaszkodna, hiszen a pengés középpályásnál kevesen érzik át jobban azt, hogy mit is jelent valójában Barcelona-futballistának lenni, illetve milyen értékeket is képvisel a klub a pályán és azon kívül. Mindemellett persze a fiatal labdarúgók a labdával is tanulhatnának ezt-azt Iniestától!