Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lukaku ezért nem hosszabbít

A napokban ütötte fel fejét a hír, hogy Romelu Lukaku az Everton legnagyobb ásza elutasította a liverpooli kékek legújabb szerződéshosszabbítási ajánlatát, így könnyen elképzelhető, hogy utolsó idénye a “Toffeeknál”.

romelu lukaku

Az Everton vezetősége egy 5 éves szerződéshosszabbítással próbálta meggyőzni a belga csatárt, ráadásul azzal a klub történetének legjobban fizetett játékosa lett volna. Azonban Lukaku ezt kategorikusan elutasította.

A hírek szerint a támadó megkérdőjelezte a csapat jövőjét és azt, hogy ő képes lesz-e itt nagy trófeákat szerezni, mivel neki a jövőben ez a célja.

A még mindig csak 23 éves életveszélyes csatárnak egyébként 2019 idény végéig van szerződése a csapattal. Ronald Koeman és a stáb csak azt reméli, hogy legjobbjuk nem az egyik PL riválishoz igazol nagy trófeákért, mivel az kellemetlen lenne, ha ellenfélként is ilyen eredményes lenne az Everton kárára.

Lukaku az idei szezonban 29 találkozón lépett pályára, ezek alatt 20 gólt és 6 gólpasszt jegyzett, ráadásul Harry Kanenel megosztva vezeti a PL góllövőlistáját.