Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Middlesbrough megvált edzőjétől

A PL újonc Middlesbrough a csütörtöki napon hivatalos is bejelentette, hogy elválnak útjaik a spanyol menedzserrel Aitor Karankával.

 karanka

A ‘Boro a legutóbbi 10 PL mérkőzésén nyeretlen és jelenleg is kieső helyen áll. Ráadásul a hétvégén a Manchester City ellen is búcsúztak az FA- kupából, így tehát az elmúlt időszak valóságos csőd volt a csapat számára.

És ahogy ilyenkor ez lenni szokott valahogy fel kell rázni a gárdát, ezt a vezetőség most Karanka menesztésében látta. A PL-ben eddig a spanyol (volt) csapata szerezte a legkevesebb gólt, mindössze 19-szer volt eredményes a Alvaro Negredot is soraiban tudó gárda.

A felek 3 és fél évnyi együttműködés után eveznek más vizekre.

Így nyilatkozott Karanka, a menesztése után:

“Ez a klub mindig különleges lesz számomra. Szeretnék köszönetet mondani a Middlesbroughnak ezért a nagyszerű lehetőségért, a játékosoknak, a személyzetnek és mindenkinek egyaránt köszönöm.” -szimpatikus nyilatkozat, egy közel sem egyszerű szituációban.

Hogy ki veszi át a menedzser helyét arról egyelőre nincsenek hírek. A ‘Boro hétvégén a Manchester Unitedet fogadja hazai pályán, így gyorsan össze kell szedniük magukat.