Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Meglepetésre csak ikszelt a Lazio – videóval

Csapnivaló meccset játszott a Cagliari otthonában a Lazio, amely kötelező feladatnak tűzhette ki célul a három pont megszerzését, ám végül csak döntetlent tudott játszani a fővárosi klub a Serie A 29. fordulójában. 

IMG_20170319_172859

A fehérmezes Lazio kicsit alulmúlta magát Cagliariban (forrás: twitter.com/CagliariCalcio)

A Lazio egyetlen szerencséje az volt a Cagliari otthonában, hogy a hazaiak a kaput sem tudták eltalálni az első félidőben, igaz, a fővárosi csapat is csak egyszer, abból sem született gól. A vendégek irányítottak mezőnyben, de ennél többet nem tudtak a szünetig felmutatni.

Kicsit feljavult mindkét fél játéka a térfélcserét követően, ami a lövések pontosságát illeti, de a meccs összképén ez sem javított igazán. A 60. minutumban viszont Andersonnak volt egy szép megmozdulása, ám lövése után sem örülhettek a Lazio tagjai, ugyanis Rafael kifogta a próbálkozást. Az ötperces ráadás sem segített a Lazión, amely nagy mezőnyfölénye ellenére csak egy ponttal távozhatott gól nélküli meccs után. A római klub nagy szerencséje ennek ellenére, hogy tegnap az Inter is csak ikszelt, így a Lazio maradt a negyedik helyen.

Cagliari – Lazio 0-0
Helyszín: Stadio Sant’Elia. Vezette: Marco Guida
Gólszerzők:
Sárga lapok: Farago (28.), Pisacane (71.), Isla (72.), ill. Biglia (70.), de Vrij (81.)
Kiállítás:

Cagliari: Rafael – Isla, Pisacane (Salamon 86.), Alves, Murru – Dessena (Farago 9.), Tachtsidis, Padoin – Ionita, Joao Pedro – Sau (Farias 67.). Vezetőedző: Massimo Rastelli

Lazio: Strakosha – Basta (Patric 80.), de Vrij, Hoedt, Radu (Dordevic 67.) – Parolo, Biglia, Lulic – Anderson, Immobile, Keita (Alberto 71.). Vezetőedző: Simone Inzaghi

Nagy Dávid