Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: A klub továbbra sem tett le a Real klasszisáról! – Sajtóhír

A katalán Rac 1 rádióadó értesülései szerint az FC Barcelona konkrét tervvel rendelkezik az illetően, miképpen tudnák elcsábítani a Real Madrid kiválóságát, Iscot.

(Kép: as.com)

Hosszabb ideje lehet arról hallani, hogy a Isco a szezon végeztével távozhat a Real Madrid együttesétől. Mindezen híresztelések abból indultak ki, hogy az egyébként kiváló képességekkel megáldott futballista nem igazán tudott alapemberré válni a spanyol fővárosban. Amennyiben Isco a távozás mellett dönt, kérőkben biztos nem lesz hiány, hiszen angliai, francia ajánlatokról már most hallani, ahogy arról is, hogy a nagy rivális Barcelona szívesen látná soraiban a 24 esztendős játékost.

A Rac 1 rádiócsatorna legújabban arról számolt be, hogy a Barca már egy konkrét tervet is szőtt Isco megszerzésére. A népszerű katalán rádió által közölt forgatókönyv szerint a katalánok megvárnák, míg Isco jelenlegi, 2018 nyaráig szóló szerződése kifut, így ingyen szerezhetnék meg a válogatott futballistát, akinek 5 évre szóló kontraktust kínálnának. Amennyiben Isco elfogadná a Barca feltételeit,20 millió euró bónuszhoz jutna hozzá, melyet évente, részletekben folyósítana a klub a számlájára.

Apró szépséghiba a történetben, hogy a Real Madridnál vélhetően nem feltétlenül Barcelonába adnák el a játékost, pláne nem egy ingyenes transzfer keretein belül!
Halkan jegyezzük meg, hogy szerintünk több csavar is lesz még az Isco-sagában a nyárig…