Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

70 millióért igazolhat támadót az MU – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint Jose Mourinho a nyári átigazolási szezonban ismét komoly pénzeket kíván elkölteni új játékosokra. A hírek szerint a Manchester United portugál mestere 70 millió fontért igazolhat támadót.

de-bruyne-lukaku

Sajtóhírek szerint a Mourinho által irányított Manchester United is harcba száll az Everton támadója Romelu Lukaku játékjogáért. A vörös ördögök portugál mestere 70 millió fontot sem sajnálna a belga támadóért. A gólerős támadó az idei szezonban is már 22 találatot szerzett 30 mérkőzésen.

A 23 éves belga támadó profi karrierjét a belga Anderlecht együttesében kezdte ahol négy szezont töltött el összesen 98 mérkőzésen 41 gólig jutott. 2011. augusztusában a Premier League-ben szereplő Chelsea együttese 12 millió euróért szerződtette. A londoni kékeknél mindössze 15 mérkőzésen kapott lehetőséget. A 2012/2013-as szezont a West Bromwich együttesében töltötte ahol 17 gólig jutott a szezon során. A 2013/2014-es szezonban kölcsönvette majd egy évvel később végleg megszerezte a liverpooli Everton, ahol elképesztő formában termeli a gólokat. A liverpooli kékeknél eltöltött négy szezonja során 157 mérkőzésen lépett pályára és 83 alkalommal köszönt be az ellenfeleknek.

A 23 éves belga válogatott szerződése 2019. júniusáig érvényes az Everton együtteséhez és a mértékadó transfermarkt portál 50 millió euróra taksálja a játékos piaci értékét.