Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Simeone nagyon nehéz visszavágót vár

Az Atletico Madrid tegnap este hazai pályán csak egy egy gólos előnyt szerzett a visszavágóra a Leicester City ellen. Simeone tudja, hogy nem lesz egyszerű a jövőheti meccs. 

diego-simeone-atletico-madrid-leicester-city-ucl-12042017_1dy0v7y7vg2ui1n3vvkabx0xiq

 

goal.com

Egy Antoine Griezmann által értékesített büntetővel nyerte meg tegnap az Atlético Madrid a BL-meccset a Leicester ellen, amivel még korántsem lehetnek nyugodtak. Így gondolja ezt a madridiak edzője, Diego Simeone is, aki szerint még egy nagyon nehéz feladat vár rájuk.

“Nagyon erősek otthon.” – utalt a Leicesterre Simeone. “Nagyon nehéz, kemény és harcias meccs lesz. Nagyon jól kontrollálják a játék menetét akkor, ha ott vannak a szurkolóik is, ahogy mi is a saját stadionunkban érezzük a legjobban magunkat.”

Az eredménnyel viszont nagyon elégedett volt, de leginkább azért, hogy a Leicesternek nem sikerült bevennie Oblak kapuját.

Nagyon fontos, hogy nem kaptunk gólt. Az első félidőben veszélyesnek tűntek, de a második játékrészre ez már nem volt jellemző. Az is igaz, hogy nem tudtunk mi sem felülkerekedni rajtuk, de így is nagyon örülünk az eredménynek.”