Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool álláspontja: Coutinho nem eladó!

Immár egyértelműen kijelenthető, hogy az angol élvonalbeli Liverpool FC csapatának legnagyobb értéke a 24 esztendős brazil futballista, Philippe Coutinho. A válogatott játékost ennek okán több európai nagy csapat is szívesen elcsábítaná a Mersey partjáról, ugyanakkor a liverpooli vörösök jelezték, nem kívánnak megválni sikereik fő letéteményesétől.

Philippe-Coutinho-Liverpool-Transfer-News-Barcelona-731767Coutinhót megtartaná a ‘Pool (fotó: Express)

Nemrég Spanyolországban jelentek meg olyan hírek, melyek szerint a Liverpool és a spanyol élvonalban szereplő FC Barcelona tárgyalóasztalhoz ült, sőt a tárgyalások előrehaladott állapotban vannak Coutinho Katalóniába költözésével kapcsolatban.
Viszont az LFC-hez igen közelálló Liverpool Echo a minap megcáfolta a spanyol lapértesüléseket, és a következőt írta: a Liverpool jelezte a Barcelonának és minden egyes érdeklődőnek, hogy nem adják el Philippe Coutinhót, bármekkora árat is kínálnak érte.

A vörösök nincsenek kényszerhelyzetben a brazil játékos eladását illetően, ugyanis tízes számú spílerük januárban új szerződést írt alá a klubbal, amely 2022-ig szól, és most már ő is a Liverpool legjobban kereső játékosainak sorába tartozik.
Maga Coutinho így nyilatkozott hosszabbításáról és terveiről a Mersey-partiakkal kapcsolatban:

“Azért írtam alá új szerződést, hogy jó pár évig itt maradjak, ugyanis nagy megtiszteltetés számomra ennek a klubnak a mezét viselni. Nagy boldogsággal tölt el, mert itt tárt karokkal fogadtak engem, mindenki támogatott az első napomtól kezdve. Hálás vagyok ennek a klubnak mindenért, ami velem történt az elmúlt néhány évben.”

Persze ahogy mondani szokás, “mindig van az a pénz”, azonban egy dolog világosnak tűnik: bárki is akarja elvinni Coutinhót az Anfield Roadról, készülhet a bankrobbantásra, és talán még akkor se jár sikerrel…

Szerző: Draskovics Tamás