Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zidane: “Ez nem szerencse, mindenért keményen megdolgoztunk”

Tegnap délután egy hosszabbításban szerzett Isco góllal nyerte meg a mérkőzést a Real Madrid. Több ilyen találatot is szereztek eddig a szezonban, ami miatt azzal bélyegezték meg a csapatot, hogy szerencsések. Zidane ez ellen szólalt fel a sajtótájékoztatón. 

3F3E8C3500000578-0-image-a-79_1492286061644

Forrás: dailymail.co.uk

Maradt a három pontos előnyük a Barcelonával szemben, miután a 91. percben Isco győztes gólt szerzett az El Molinon stadionban tegnap délután. Nem ez az első utolsó pillanatokban szerzett gólja a királyiaknak, eddig ezeket rendre Ramos szállította, ezért sokan úgy gondolják, hogy csak a szerencse áll Zidane-ék mellett. A francia tréner viszont nem így gondolja.

“A fociban nincs szerencse, csak kemény munka, és erőfeszítés minden meccsen, minden percben. Mi alakítjuk ki a saját szerencsénket. Az ellenfél két helyzetből, két gólt szerzett, mi pedig megdolgoztunk azért, hogy a végén megnyerjük a meccset. Az egész csapat tudja, hogy bárkit le tudunk győzni azzal, ha a végsőkig küzdünk. A három pont megszerzése benne van a Real Madrid DNS-ében.”