Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Felépültek a sérültek a Barcánál

Több sérültje is volt a Barcelonának, közülük ketten csak a hétvégi bajnokit hagyták ki, de a Juventus elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágóján pályára tudnak majd lépni a Camp Nouban. 

Fv9cn0gTRliEtv9NNS7t_GettyImages-603131942-740x431

Forrás: 360nobs.com

Luis Enrique a héten már ismét számíthat három játékosára, akik sérülésből térnek majd vissza. Javier Mascherano és Jeremy Mathieu a Juve elleni BL-negyeddöntőben sérültek meg könnyebben, emiatt kihagyták a hétvégi, Real Sociedad elleni bajnoki mérkőzést, de már ismét játékra készen állnak. Arda Turan a válogatott szünetben sérült meg még márciusban, de úgy tűnik már ő is bevethető lesz az olaszok elleni visszavágón. Rajtuk kívül csak Rafinha és Aleix Vidal küszködik sérüléssel, de ők a szezonban már biztosan nem fognak pályára lépni. Luis Enrique a biztonság kedvéért felhozta a Barcelona B csapatából Carles Alenát is a felnőttekhez.

A katalánoknak 3-0-ás hátrányt kell leküzdeniük a Juventus ellen holnap este a Camp Nouban. A kérdés, hogy megfordíthatják-e az eredményt és továbbjutnak-e, ahogy azt a PSG ellen is tették?