Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hart visszatérhet Angliába, de nem Manchesterbe

Nem nyaralni menne vissza, és nem is azért nem megy Manchesterbe, mert nem szeretne. Tiszta sor jelenleg, hogy Guardiola nem számol az angol válogatott portással, ám pont egy rivális város, rivális csapata szívesen alkalmazná.

joe-hart-italian

Legalábbis ezt állítja a “The Sun” és a “football-italia.net”. A szigetországon belül, Liverpool lehet a következő állomása Joe Hartnak. Jürgen Klopp ugyanis lázas kapuskeresésbe kezdett a források szerint és az angol portás könnyű célpont lehet.

Merthogy a szezon végeztével lejár a kölcsönszerződése a Torinonál és bár megtartaná a “Toro” a rutinos játékost, a fizetését nem tudják fedezni.  Más kérdés, hogy egyáltalán maradna-e a kapus Itáliában, de erről még nem lehetett olvasni.

Mindenesetre Liverpoolban nem viccelnek a dologgal és akár 20 millió fontot is kifizetnének a futballistáért, ami nem éppen egy kis összeg kapusoknál. Főleg úgy, hogy Hartnak meglehetősen felemás szezonja van a Serie A-ban. Jó néhány potyája volt idén, aminek a következtében a “bikák” fontos pontokat hullajtottak el, ami azért sem szerencsés, mert Mihajlovicsék az El indulást szeretnék kiharcolni.

Persze azért ne vegyük el azt tőle, hogy idén harminckét találkozó védte gárdájának kapuját és továbbra is Anglia első számú portása.

Szerző: Borbély Szabolcs