Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rómából szerezne új edzőt a West Ham

Nem állíthatjuk azt, hogy a tavalyi év egyik meglepetés csapata a Premier League-ben, a West Ham idén jól muzsikál. Borzalmasan kezdték a szezont, továbbá különböző nézeteltérések alakultak ki a klub és a szurkolók illetve az edző és játékosok között. Talán most már betelt a pohár a menedzsmentnél és a jövőre gondolva, új edzőt igazolnának.

lazio-simone-inzaghi

Meg is érthető, hiszen a Slaven Bilic idén nem sok emlékezeteset alkot a WHU-val. Tavaly még a nagy angol klubok rémálma volt a West Ham, idén azonban nem sok olyan csapat volt, akik ne szereztek volna egy , vagy több pontot ellenük.

Ami azt illeti a szezon nagy részében közel is álltak a kieséshez. Igazából már csak kozmetikázni tudnak egy keveset a jelenlegi helyzetükön. Most ugyebár a 13. pozíciót foglalják el az angol élvonalbeli tabellán.

Jövőre viszont szeretnének jobb eredményeket elérni, vagyis előrébb végezni a jelenlegi helyüknél. Ennek okán pedig új edzőt állítana a vezetőség a csapat élére. A Corriere dello Sport úgy véli, hogy az egyik legesélyesebb jelölt erre, a Lazio mostani trénere, Simone Inzaghi.

Az olasz szakemberrel a római gárda jelenleg a negyedik helyet foglalja el a Serie A-ban, továbbá bejuttatta a “sasokat” a Coppa Italia döntőjébe, ahol majd a Juventus ellen kell majd helytállniuk.

A szakembernek jelenleg 2019-ig van érvényes szerződése Olaszországban, de a forrás úgy véli, hogy némi anyagi rásegítéssel meggyőzhető lenne Inzaghi. Kósza hír ez, úgyhogy kezeljük is egy pletykának egyelőre.

Szerző: Borbély Szabolcs