Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sallai és Balogh csapattársát topklubok csábítják – lapértesülés

Olasz sajtóértesülések szerint a Sallai Rolandot és Balogh Norbertet is foglalkoztató Palermo macedón támadójáért több topklub is harcba szállhat a nyári átigazolási időszakban.

TnzUTDr2SkGmt64PyqKj_GettyImages-633918722

Olasz sajtóhírek szerint az olasz Serie A-ban  19. helyen álló Palermo macedón támadóját Ilija Nestorovski-t több topklub is szívesen leigazolná a nyári átigazolási szezonban. Sallai Roland és Balogh Norbert csapattársa idén már 10 gólt szerzett az olasz bajnokság és ez több csapat figyelmét is felkeltette. A hírek szerint az angol Everton és a spanyol Atletico Madrid valamint Sevilla harcolhat a játékosért a nyári transzfer időszakban.

A 27 éves macedón támadó 2016. júliusában érkezett a szíciliai klubhoz 500 ezer euróért a horvát Inter Zaprešič csapatától. Az idei kiírásban összesen 28 mérkőzésen lépett pályára és 10 gólig jutott. A macedón válogatott játékos pályafutása során megfordult még a Metalurg, Viktoria Źižkov, Slovácko és Pobeda csapatában is.

Nestorovski szerződése eredetileg 2019. júniusáig érvényes és a mértékadó transfermarkt portál a játékos piaci értékét 3,5 millió euróra taksálja.