Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sztankovics dicsérte a lehetőséghez jutó tartalékjátékosokat

A bajnoki címet már korábban bebiztosító Ferencváros a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) elmúlt fordulójában 2-1-es győzelmet aratott az MTK Budapest elleni örökrangadón…

A Ferencváros vezetőedzője, Dejan Sztankovics az MTK Budapest ellen több lehetőséget adott az eddig keveset játszóknak, akik rászolgáltak a bizalomra:

Ez a csapat minden összeállításban képes a győzelemre, 24-25 játékos dolgozik nap, mint nap azért, hogy jobb legyen. Élveztem ma a fiúk játékát, elképesztő elszántsággal küzdöttek, még úgy is, hogy sokan nem kaptak sok játékpercet korábban. Igazi csapatszellemet láthattunk ma. Ami a fiatalokat illeti, ők mind a klub akadémiájáról érkeznek, Tóth Alex, Dhonata, de még Lisztes is nagyon fiatal, Kehindét is ide sorolom. Számukra fontos, hogy tapasztalatot gyűjtsenek, én is csupán 16 éves voltam, amikor bemutatkoztam a Crvna zvezdában. Ezért vannak ott velünk az edzőtáborokban az első csapattal, próbálunk minél több lehetőséget adni nekik az edzéseken is. Gratulálok a mai teljesítményükhöz, meghálálták a bizalmat” – fogalmazott a szerb tréner.

A Ferencváros a következő mérkőzését vasárnap játssza a Debrecen ellen a Groupama Arénában.