Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Izgalmas végjátékban nyert a Villarreal – videóval

Egy eseménytelen első félidőt egy sokkal eseménydúsabb követett a Villarreal – Leganes spanyol bajnoki mérkőzésen. A hátrányba került Leganes még ki tudott egyenlíteni, viszont a Villarreal még erre is tudott válaszolni a hosszabbításban.

w_900x700_22173054villarreal-leganes36

Forrás: laliga.es

Villarreal – Leganes: 2-1 (0-0)
Gólszerzők: Bakambu (68. 90+2.) ill. Guerrero (90.)
Sárga lapok:  Musacchio (65.) ill. Bustinza (73.),  Moran (84.), Siovas (90+3.)
Kiállítás: – ill. –

Elég eseménytelenül zajlott le a Villarreal – Leganes mérkőzés első félideje, mindkét csapat csak egyetlen egy kapuralövéssel próbálkozott a játékrész alatt. A legveszélyesebb támadás a Villarreal nevéhez fűződik a 38. percben, amikor Nikola Sansone kezdett el szólózni, de a védők az utolsó pillanatban még meg tudták állítani.

A második félidő már izgalmasabban indult, hiszen a 48. percben a Leganes lőtt gólt, de a játékvezetők les miatt érvénytelenítették. Az 58. percben ismét a vendég csapat jött egy nagy helyzettel Miguel Guerrero lövésénél, de egy védő blokkolni tudott. A 68. percben mégis a Villarreal szerezte meg a vezetést. Roberto Soldado adta be Cedric Bakambu elé a labdát a büntetőterületen belül, ő pedig a kapu bal oldalába lőtt. A 72. percben majdnem ott volt az egyenlítés is, amikor Moran lövését csak nehezen tudta védeni Andres Fernandez. A Villrreal egészen a 90. percig tudta kivédekezni a Leganes támadásait, amikor végre sikerült egyenlíteniük. Alberto Bueno passzából Miguel Guerrero talált a kapuba. Viszont itt még nem volt vége a mérkőzésnek, hiszen a 92. percben Bakambu duplájával ismét vezetett a Villarreal, sőt meg is nyerték ezzel a mérkőzést, bár a gólt lehetséges, hogy egy kezezés előzte meg.