Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

OTP Bank Liga: Jubileumi Loki-gól, Gera-tripla születésnapra – videók

Az évad első mesterhármasa fűződik a 28. fordulóhoz, nem is akárki szerezte, hiszen a születésnapját szombaton ünneplő Gera Zoltán triplázott, mellette jubilált a Debrecen is, amely 2000-ik gólját szerezte a hétvégén.

629Gera

Gyirmót FC Győr – Ferencvárosi TC

Remek meccset hozott a sereghajtó és a címvédő csatája, az öt gólba egy bomba is belefért, de a találkozó kétségkívül a veterán Gera Zoltánról szólt, aki pályafutása második mesterhármasát szerezte a magyar élvonalban.

Vasas – Honvéd

Nagy lépést tett a dobogóért vívott csatában a Vasas, amely leszakította a Ferencvárost, és megközelítette a Honvéd-Videoton duót. A vendégek kihagyott tizenegyese sokat jelenthet a végelszámolásnál.

DVSC – Swietelsky-Haladás

2000. gól az élvonalban. Megsüvegelendő, pláne, hogy az 1000-ediket 1999-ben Bagoly Gábor szerezte. Nem sokáig kellett tehát várni az újabb mérföldkőre, mely Holman Dávid nevéhez fűződik.

Mezőkövesd – Újpest

Potyaízű gólokkal kapott ki Szivics Mezőkövesdje, amely igencsak veszélyben érezheti magát az íutolsó öt forduló előtt. Más aspektusból nézve viszont bombagólok születtek.

Paksi FC – DVTK

Megszakadt pazar hazai szériája a tolnai együttesnek, amely hiába igyekezett, ezúttal nem tudta folytatni remeklését. A DVTK viszont egyre markánsabban játszik, amivel könnyen lehet, elkerülik a kiesést.

MTK Budapest – Videoton

Fájhat még a fővárosi pontvesztés a Videotonnak, míg a kék-fehérek részéről nagy fegyvertény pontot szerezni az egyik bajnokaspiránssal szemben, ez pedig sokat érhet a bentmaradásért vívott csatában.

Gavalovits Sándor