Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A bajnoki kurdarc Zidane állásába kerülhet – sajtóhír

Mint beszámoltunk ról a hétvégén a Real Madrid otthonában tudott győzni a Barcelona csapata az El Classicon, amivel megelőzték a katalánok a királyi gárdát. Azonban a madridiak vezetősége csak a bajnoki címet tartja elfogadhatónak a királyi gárdától. 

zidane-sr-getty

Az AS spanyol portál értesülései szerint egy újabb bajnoki kurdarc, a Real Madrid vezetőedzőjének a francia Zinedine Zidane állásába kerülhet. A blancók legutóbb a 2011/2012-es kiírásban ünnepelhettek bajnoki címet a spanyol pontvadászatban, és idén a fő célkitűzés a bajnoki cím megszerzése volt. A madridiak jelenleg a Barcelona mögött azonos pontszámmal állnak a második helyen, igaz a Real egy mérkőzéssel kevesebbet jászott.

A spanyol portál azt is tudni véli, hogy a madridiak kivel pótolnák a francia szakembert. A hírek szerint a legesélyesebb aki pótolhatja Zidane-t nem más, mint  német válgoatott szövetségi kapitánya Joachim Löw. A világbajnok trénert 2020-ig köti szerződése a német válogatotthoz, de a hírek szerint Pérez komoly összeget is hajlandó lenne felajánlani a szolgálataiért. Korábban olyan csapatok is csábították a német szakembert, mint a Barcelona, Manchester United és Bayern München is, de végül maradt szövetségi kapitány Németországban.

Amennyiben nem sikerülne Péreznek a spanyol fővárosba csábítani a német kapitányt, arra az esetre további két jelöltje van a madridi elnöknek. A két jelölt pedig a Premier League két éllovasának az edzője, nevezetesen a Chelsea  menedzsere az olasz Antonio Conte valamint a Tottenham trénere az argentin Mauricio Pochettino. Egy biztos amennyiben Zidane együttesének nem sikerül idén sem bajnoki címet szerezni, minden bizonnyal a következő szezonban már nem láthatjuk a blancók kispadján a francia szakembert.