Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Be Your Player – Hibrid focibajnokság indul Magyarországon

Jelenleg egyedülálló rendezvénnyel jelentkezik Debrecen, ugyanis a Be Your Player egy olyan “móka” lesz, ahol a manapság óriási népszerűségnek örvendő eSport világot megpróbálják összehozni a “grundfocis” társaságokkal. 

beyourplayer2

Hogy mi is ez pontosan?

Az első félidőben konzolon harcolnak a felek és itt kergetik egymást és a virtuális játékszert a FIFA 17 konzol segítségével, majd a második félidőben ugyan ez csak élesben füves pályán. A két félidő eredménye összeadódik és ez adja a mérkőzés végeredményét. A bajnokság nyertesei több mint 200.000 Ft értékben részesülnek ajándékokban.

Itt nincs kibúvó, hogy csak FIFA-ban, vagy csak a pályán érzed magad otthon. Most megmutathatod, hogy mindkettőben otthonosan mozogsz.

Az első szervezett torna tehát ahogy fentebb is említettük Debrecenben lesz, méghozzá május 27-én szombaton, de a szervező csapat 2018-ra egész országra kiterjedő rendezvénysorozatot tervez.

Nevezni, részletes tájékoztatást kapni itt tudtok tájékozódni:

http://www.beyourplayer.hu/

Mindent további interaktív tevékenységre és naprakészen tartása a rendezvénnyel kapcsolatban pedig itt lehetséges:

www.facebook.com/beyourplayer

Az eseményről a nagyérdemű folyamatos tájékoztatást kap, valamint a torna végezetével egy részletes beszámolót is közlünk, ugyanis a www.fociclub.hu honlap a a rendezvény egyik médiapartnere.

HAJRÁ!!!!