Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: A mellőzött csatárt akarja az AC Milan is!

Sajtóhírek szerint az angol gigászok (Chelsea vagy Manchester Untied)  után igen komolyan beszállt az Álvaro Morata megszerzéséért folytatott küzdelembe az AC Milan is!

1493805859_507258_1493806144_noticia_normal(Kép: as.com)

Álvaro Morata helyzete igencsak érdekes a Real Madridnál: A spanyol válogatott támadót többnyire csereként jut szóhoz a blancóknál, pedig a szurkolók nagyobb része a kezdőcsapatba követeli, ráadásul Morata rendre gólokkal és jó játékkal hálálja meg, ha Zidane mester a kezdőbe jelöli.

Sajtóhírek szerint a támadó jövője éppen az állandó játéklehetőség hiányában bizonytalan a spanyol fővárosban. A Sky Italia legújabb beszámolói szerint megeshet, hogy a spanyol válogatott játékos a nyáron visszatér majd a Seria A-ba. A kínai tulajdonosi háttér megjelenésével nagy átalakulásra készülő AC Milannál állítólag tárt karokkal várnák Moratát. A Sky Italia azt is megemlíti, hogy a 24 esztendős játékos ügyében a milánóiak sportigazgatója, Massimiliano Mirabelli már járt is Madridban, és a kedd esti Real – Atlético Bl-elődöntő első mérkőzésének apropóján fel is vette a kapcsolatot a csatár képviselőivel. Morata értékét a mértékadó transfermarkt.de 30 millió euróra becsüli – Ennyit pedig bizonyosan ki kellene csengetniük a válogatott támadóért a kérőknek.

Friss hír még a Milan háza tájáról, hogy a La Gazzetta dello Sport szerint megvan a csapat első nyári igazolása Mateo Musacchio személyében. Az olaszok már tudják, hogy a  Villarreal argentin középhátvédje hamarosan négy évre ír alá a “divat fővárosában”.