Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az AS Roma támadóját akarja a Liverpool! – sajtóhír

A Goal.com értesülései szerint a Jürgen Klopp által irányított Liverpool a nyári transzfer időszak folyamán szeretné leigazolni az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma szélső támadóját, nevezetesen Mohamed Salah-t. 

GettyImages-484307316.0

A még mindig csak 24 esztendős egyiptomi labdarúgó számára egyáltalán nem lenne ismeretlen a Premier League légköre, hiszen korábban ugyebár a Chelsea kötelékébe tartozott, ahol azonban nem kapott túl sokat játéklehetőséget a bizonyításra, így rövid időn belül távozott is a londoni “kékektől” Salah. 

Mohamed Salah 2015 nyara óta erősíti az AS Romát, a “farkasokhoz” először kölcsönbe került az egyiptomi szélső támadó, majd remek teljesítményék köszönhetően a szezon végeztével a fővárosi gárda végleg leigazolta. A romai gárda színeiben ezidáig minden frontot egybe véve 80 találkozón jutott szóhoz, melyek során 32 alkalommal volt eredményes illetve 23 gólpasszt osztott ki a társai között. Jelenlegi állomáshelyéhez egyébként 2019 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig 30 millió euróra becsüli az átigazolási értékét.