Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vissza a gyökerekhez

Visszatért az MTK-hoz a klub sajátnevelésű támadója Kenesei Krisztián. A még mindig aktív csatár (a III. Kerületben játszik az NB III-ban) a továbbiakban a klub utánpótlásában fog ténykedni.

kenesei540Kenesei egykor Kínát is megjárta

Kenesei 1977-ben született, s az 1993-94-es idényben mutatkozott be az NB I-ben az MTK színeiben. Az idény végén a kék-fehérek kiestek az NB I-ből, majd érkezett Várszegi Gábor, s vele együtt a milliárdok is. A következő idényben egyből visszajutott az MTK az élvonalba, s elkezdődött a nagy költekezés. Folyamatosan érkeztek a klubhoz a válogatott focisták, de Kenesei sokáig maradhatott. Mígnem Ferenczi István leigazolása után háttérbe szorult, s Kenő a Győrhöz került kölcsönbe 2000 nyarán. Később megfordult még többek között a Zalaegerszegnél (bajnok lett a klubbal), a Győrnél, Olaszországban, a Vasasnál, Kínában, a Haladásnál, a Pápánál majd ismét a Vasasnál, s másfél éve a III. Kerület focistája.

„Elsősorban egyéni képzéseket tartok, U13-tól egészen a felnőttcsapatig bezárólag. Főként a támadókkal foglalkozom: befejezések, lövések, ziccerek, rúgótechnika, kinek, mire van szüksége. Az első foglalkozáson már túl vagyunk, kifejezetten jól sikerült, bízom benne, hogy mindenkinek hasznára válik a képzés. Még aktív vagyok, a III. Kerületi TVE-ben játszom. Szerencsés vagyok, élvezem a játékot, igaz, edzem is rendesen, mindössze egy meccset kellett kihagynom a szezonban, így negyven felett. A gyakorlások jellemzően délelőtt vannak, így délután részt tudok venni a Kerület edzésein. Abban maradtunk Polyák Balázzsal, hogy nyárig ez kvázi próbaidőszak, és ha beválik, folytatjuk.” – nyilatkozta a támadó az MTK hivatalos weboldalának.

Endrődi Dávid