Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Az Atlético is szemet vetett a korábbi Barca-szélsőre! – Sajtóhír

Az FC Barcelona színeiben 61 tétmérkőzésen pályára lépő Sandro Ramírez jó formája felkeltette az Atlético Madrid érdeklődését is.

(Kép: as.com)

Mint ismert, Sandro Ramírez 2016 nyarán 3 éves szerződést kötött a Málaga együttesével. A Barcánál nevelkedő fiatal játékos a több játéklehetőség reményében döntött a távozás mellett a katalán fővárosból.

Sandro számításai beigazolódni látszanak, hiszen – különösen a szezon második felére – remek formába lendülő, összesen 14 bajnoki találatnál járó szélsőnek komoly kérői is akadhatnak a nyáron.
A Málaga egyébként is nagy üzletet kötött a mértékadó Transfermakrt által 8 millió euróra becsült futballsita megszerzésével, különösen annak tudatában, hogy ingyen szerezték meg a 21 esztendős Sandrot, akin elképzelhető, hogy egy szép összeget keresnek majd a nyáron.

Érdeklődőkben egyébként nincs hiány, hiszen a Spanyolországon belül legújabban az Atlético Madrid megkereséséről hallani, de korábban felmerült már a  Villarreal, a Valencia, vagy a Sevilla neve is, ahogy egy esetleges angliai szerződés lehetősége is, hiszen például feltűnt már a La Rosaleda lelátói Ronald Koeman, az Everton menedzsere is…