Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: “Valverdének megvan a kellő tudása és tapasztalata!”

Mint ismert a spanyol Király-kupa döntője után ahogy azt mindenki várta, az FC Barcelona be is jelentette új vezetőedzőjét, Ernesto Valverdét. A nagy bejelentést követően a Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu üdvözölte a katalánok új trénerét.

(Kép: marca.com)

“Valverdének megvan a kellő tudása és tapasztalata, továbbá megfelelt a felállított kritériumoknak is! Köztudott az is, hogy megadja a lehetőséget a fiataloknak, amely a Barcelona filozófiájának is része!” – Kezdte Bartomeu az újságíróknak adott nyilatkozatát. “Nagy hajlandóságot mutatott a munka iránt, és azt is tudjuk, hogy szeret új technológiákat alkalmazni az edzései során, pontosan úgy, ahogy az a Barcelonánál is szokás. Valverde két asszisztensét hozza magával, a hivatalos bemutatására pedig csütörtökön kerül sor!” – Folytatta a sportvezető.

A presidente ezt követően röviden a Barcelona szezonjáról és Luis Enriqueről is ejtett pár szót: “Nem zártunk valami sikeres szezont! Nem titkolt, hogy többet reméltünk az idény végére, de nincs időnk keseregni, hiszen máris azon dolgozunk, hogy az új szezonban előrébb léphessünk! Luis Enrique? Nagyszerű három éve volt a Barcelona vezetőedzőjeként, és 9 trófeát is nyert a csapattal. Az ajtónk mindig nyitva áll majd előtte!”