Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hivatalos: Musacchio az AC Milan játékosa!

Gőzerővel folyik a munka az olasz élvonalbeli AC Milan csapatánál, az új tulajdonosi körrel rendelkező Rossonerinél láthatóan komolyan gondolják a nyári erősítéseket. A csapat ma bejelentette, hogy megszerezte a Villarreal védőjét!

News-CU-MusacchioMusacchio a Milan mezében (fotó: acmilan.com)

Mateo Musacchio az új szerzemény becses neve. A még mindig csak 26 esztendős argentin válogatott középhátvéd megközelítőleg 8 évet húzott le a spanyol élvonalban érdekelt Villarreal együttesénél, többnyire alapemberként. A 2016-2017-es szezonban mindössze 30 meccsen lépett pályára a “Sárga Tengeralattjáró” színeiben, ugyanakkor ez vélhetően sokkal több lett volna, ha nem hátráltatják sérülések, melyek miatt 17 meccset kihagyott.

Musacchio hétfőn vett részt az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon Milánóban, ezek után kedden megjelent az AC Milan székházában, hogy aláírja szerződését. A kontraktust 2021-ig, tehát négy évre kötötte egymással a klub és a játékos. A transfermarkt szerint 18 millió euróért igazolt a piros-feketékhez Musacchio.

Közben a mai napon orvosira érkezett Franck Kessié is a Serie A 2016-2017-es idényének 6. helyezettjéhez, tehát könnyen lehet, hogy egy-két nap alatt két komoly igazolást is bejelent a hétszeres BEK/BL-győztes!