Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„A legjobb helyen vagyok” – Balogh Norbert

Tavaly januárban igazolt Debrecenből Palermóba Balogh Norbert, és bár nem úgy alakult a szezonja, ahogy szerette volna, továbbra is a szicíliai együttesnél képzeli el jövőjét.

239924_balogh_norbert

Tizenhat bajnoki, egy assziszt, valamint két kupameccs jutott Balogh Norbertnek ebben az évadban, majd az oroszok elleni felkészülési összecsapáson a válogatottban is bemutatkozott. A hajdúböszörményi játékos a Corriera dello Sportnak nyilatkozott a mögöttünk hagyott szezonról, majd a jövőjéről. „Pozitív és negatív tapasztalatokat is szereztem, a csapatunknak nagyon nehéz szezonja volt, sajnálom a kiesést – kezdte interjúját a csatár, akinek 2020-ig érvényes kontraktusa van a szicíliai együttessel. – Azonban nem adom fel, jó érzéseim vannak a jövővel kapcsolatban. Az a célunk, hogy rögtön visszajussunk az élvonalba. Magabiztos vagyok azzal kapcsolatban, hogy egy év után újra a Serie A-ban szerepelünk majd.”

Ami a karrierjét illeti, felvetődött, hogy már nyáron visszatér Magyarországra, ám a 197 centis labdarúgó erről hallani sem akar. „Kár, hogy nem sikerült gólt szereznem, de boldog vagyok, és úgy érzem, hogy jelenleg Palermo a megfelelő hely a karrierem szempontjából.” – emelte ki.

Gavalovits Sándor