Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Videoton: „Pozitívak a benyomások az új edzőről.” – Juhász

Megkezdte a munkát a frissen kinevezett Marko Nikolic a székesfehérváriakkal, akik gyorsan egy hullámhosszra kerültek a szerb trénerrel.

vidi.hu

vidi.hu

Alig ért véget az ezüstérmes Videoton szezonja, máris edzőváltáson esett át az együttes, s Henning Berget Marko Nikolic követte a kispadon. A Partizan Beograddal bajnoki címet és kupát nyerő szakember máris túl van az első edzésén az El-re készülő székesfehérváriakkal. A közös foglalkozás után Juhász Roland beszélt benyomásairól. „Szombat délelőtt elkezdődött a közös munka a Vidi új szakmai stábjával. Az első benyomásom mindenképp pozitív volt. Marko Nikolics korábban jelezte, hogy az edzéseken a fő hangsúly a labdás gyakorlatokon lesz, ebben nem is kellett csalódnunk az első foglalkozáson – fogalmazott a piros-kékek csapatkapitánya. – Pörgős, élvezetes edzést vezényelt az új mester. Ugyan a nyári szünetünk kifejezetten rövid volt, mégis egyből a munka közepébe csaptunk. Ez így is van rendjén, hiszen két és fél hét múlva már nagyon fontos nemzetközi tétmérkőzés vár ránk. A tíznapos ausztriai edzőtábor tökéletes alkalom lesz arra, hogy az új szakmai stábbal megismerkedjen a csapat, emellett több edzőmérkőzést is játszunk majd a tervek szerint.”

A Videoton felkészülési programja még nem ismert, mint ahogy a keretben történő változásokról sem lehet sokat tudni. Annyi biztos, hogy a Vasas védője, Kire Ristveski könnyen lehet, hogy Székesfehérváron folytatja.

Gavalovits Sándor