Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madrid a Chelsea középpályását akarja! – sajtóhír

A Don Balón információi szerint a Zinedine Zidane által irányított Real Madrid szeretné leigazolni az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea francia kiválóságát, nevezetesen N’Golo Kantét.

Chelsea v West Ham United - Premier League

A spanyol magazin úgy értesült, a Real Madrid idén nyáron is megpróbálkozik N’Golo Kanté leigazolásával. A “királyi gárda” állítólag tavaly élénken érdeklődött a francia középpályás iránt, ám Kanté ugyebár akkor végül a Chelsea-t választotta. A madridiaknak nem lesz könnyű dolguk, ha valóban megakarják kaparintani a kiváló labdarúgó játékjogát, hiszen minden bizonnyal a londoni “kékek” nem fogják túlságosan könnyedén elengedni egyik legjobbjukat. 

Ahogy már említettük, N’Golo Kanté tavaly nyáron igazolt át a Chelsea csapatához. Első idénye rögtön remekül sikeredett a londoni gárdánál, hiszen társaival elnyerték a bajnoki címet illetve az FA-kupában pedig a döntőig meneteltek. Remek teljesítmények hála több egyéni elismerést is bezsebelt, többek között az újságíróknál illetve a Profi Labdarúgók Szövetségénél is ő lett a szezon legjobb labdarúgója a Premier League berkein belül. Minden frontot egybe véve 41 mérkőzésen jutott szóhoz az előző idényben, melyek során 2 alkalommal volt eredményes. 

Németh Boldizsár