Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Everton: Hamarosan aláírhat a barcelonai nevelésű csatár – sajtóhír

A spanyol U21-es válogatott támadójával erősíthet az Everton, amely állítólag már meg is egyezett a játékossal és hamarosan be is jelenthetik az érkezését.

Kép: Football Whispers

Kép: Football Whispers

A BBC írta meg a Liverpool Echo értesüléseire hivatkozva, hogy egészen komoly esély van Sandro Ramirez érkezésére az Evertonnál. A kékek lázasan kutatnak gólerős csatáruk után, elvégre nagyon úgy tűnik, Lukaku jó pénzért elhagyhatja a klubot.

A helyi lap azt írja, hogy már szerdán megszületett az egyezség a korábbi barcelonai Sandro és az Everton között, így a jelenleg az U21-es Eb-n játszó csatár szerződtetését napokon belül bejelenthetik.

A transfermerkt.com 10 millió euróra becsüli Sandro Ramirezt, aki gyakorlatilag megduplázta értékét a mögöttünk hagyott szezonban. 2016-ban hagyta el az FC Barcelonát, ahol 2009-óta nevelkedett, majd tavaly már a Malagában bizonyíthatott. A spanyol középcsapatban nagyot küzdött és 14 gólig jutott, ami abban a gárdában nagyon szép teljesítmény – az Evertonnál vélhetően sokkal nagyobb támogatást kaphat majd a társaktól.

Sandro a liverpooliak harmadik érkezője ezen a nyáron, hiszen a kapus Jordan Pickford mellett a korábbi ajaxos Davy Klaassen is az Evertonnál folytatja.