Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A La Ligából igazolt balhátvédet a PSG – hivatalos

A francia élvonalbeli bajnokságban (Ligue 1) szereplő PSG együttese hivatalos honlapján jelentette be, hogy megtalálta a visszavonuló Maxwell helyettesét. Az új szerzemény a spanyol élvonalból érkezik az előző idényben ezüstérmes párizsi együtteshez.

19942739_10156496352418298_6724834304089786808_o

A francia élvonalban előző idényben ezüstérmes PSG együttese hivatalos honlapján jelentette be, hogy 15 millió euró ellenében leigazolta a spanyol La Ligában szereplő Real Sociedad balhátvédjét Yuri Berchichét. A 27 esztendős spanyol védő négyéves szerződést kötött a párizsi egyesülettel.

Berchiche 2012 óta állt a baszk gárda alkalmazásában, ahol 77 mérkőzésen lépett pályára és három gólig jutott. A San Sebastián-i csapat azonban az első két évben kölcsönadta az Eibar együttesének ahol szintén remekül teljesített és 67 mérkőzésen hét gólt is szerzett. A Real Sociedadnál az előző szezonban meghatározó szerepet töltött be, hogy a baszk gárda a tabella hatodik helyén zárjon. A spanyol balhátvéd összesen 35 mérkőzésen lépett pályára az előző idényben és ezalatt három gólt és négy gólpasszt is jegyzett.

Továbbá a párizsi klub háza tájáról olyan hírek láttak napvilágot, hogy patthelyzet alakult ki az FC Barcelona és a Paris Saint-Germain között, avagy a francia klub semmi áron sem akar megválni olasz kulcsemberétől.

Kép forrása: PSG hivatalos oldala

O.G.