Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Everton a szélen erősítene

Az Everton a szélen erősítené meg a csapatot, és már ki is néztek maguknak a Leicester City szélsőjét, akit még ezen a nyáron szeretnének leigazolni.

Demarai-Gray-632169

Az Everton a 7. pozícióban végzett a pontvadászatban, így kivívták maguknak az Európa-liga selejtezőben való indulás jogát. Ennek tükrében a vezetőség azon dolgozik, hogy minél ütőképesebb együttest rakjon össze. A Leicester City csapatától hoznának új embert a szélre. Demarai Gray nézték ki maguknak, akiért hamarosan ajánlatot is fognak tenni.

18 hónapja váltott klubot Gray és hagyta maga mögött a Birmingham City együttesét. A Rókákkal bajnoki címet is ünnepelhetett. Ranieri menesztése után, azonban elfogyott a lendület, és a Rókáknak be kellett érnie a 12. pozícióval.

Gray nem lett oszlopos tagja a Leicester keretének, ugyan 30 mérkőzésen játszhatott, azonban ebből mindössze csak 9 alkalommal léphetett kezdőként pályára. Mivel nem sikerült olyan teljesítményt nyújtania, amivel meggyőzte volna a vezetőséget, arról, hogy neki a kezdőben a helye, így nagy valószínűséggel le fogja hagyni a Rókákat, ha az Everton megfelelő ajánlattal áll elő, akkor lehetséges, hogy meg is van az új egyesülete.

kép: express

Nagy Gábor