Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eldőlt, hogy hova megy Ceballos – sajtóhír

A jelek szerint megvan, ki nyeri az átigazolási El Clásicót, melynek tétje a Betis fiatal futballistája, Ceballos. A középpályás döntött – a sajtó szerint már csak az orvosi vizsgálat és a bejelentés van hátra.

Kép: AS.com

Kép: AS.com

A Marca arról számolt be, hogy nagyságrendileg 18 millió euró körüli összegért érkezhet Dani Ceballos a Real Madridba. A fővárosi lap úgy tudja, hogy ez az összeg a későbbiekben még nőhet, ha a játékos beváltja a hozzá fűzött reményeket (eleget játszik, trófeákat nyer stb.). A bejelentésre hétfőn kerülhet sor, ahogy az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokra is – a megegyezés megszületett, már csak a papírokat kell aláírni. Az ifjú titán 6 éves kontraktust köt majd.

A tervek szerint július 20-án ül majd repülőre Ceballos – U21-es válogatott társaival, Asensióval, Vallejóval és Marcos Llorentével együtt -, hogy San Franciscóban az edzőtáborban találkozzon a Real Madrid keretével.

Így a Real középpáylája már több, mint bő: James távozása napirenden van, de elképzelhető, hogy páran esetleg kölcsönbe mehetnek majd. Kovacic és Lucas Vazquez iránt például Rómából és Olaszországból nagy az érdeklődés.

Ami pedig a Barcát illeti: a spanyol lapok szerint nekik sokkal inkább egy kész játékosra van szükségük, akinek már megvan a megfelelő nemzetközi rutinja és egyből lehet rá számítani – ezért sem törték össze magukat Ceballos megszerzéséért. Ám mivel úgy tűnik, hogy Verratti és Bellerin is marad, kezdhetnek új célpontok után nézni.