Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Huszti betalált és gólpasszt adott a Shanghai elleni győztes meccsen – videóval

Huszti Szabolcs együttese, a kínai élvonalban szereplő Changchun Yatai a Villas-Boas által irányított, és a Hulkot nélkülöző Shanghai SIPG elleni mai bajnokin talált be, valamint gólpasszal is hozzá segítette csapatát a 6 találatot hozó meccsen a győzelemhez!

IMG_20170709_141905

Huszti góllal és gólpasszal segítette győzelemhez csapatát Kínában (forrás: twitter.com/titan_plus)

A Kínai Szuperliga 16. fordulójának első mai meccsén a Husztival felálló Changchun Yatai a Shanghai SIPG együttesét fogadta. A magyar játékos az elejétől a végéig a pályán volt, és oroszlánrészt vállalt a hazai sikerben! Huszti először a 22. minutumban büntetőből szerzett vezetést a csapatának. Az első félidőben még a 26., valamint a 29. percben is betalált a hazai gárda, s 3-0-val zárult ez a játékrész.

A folytatásban egy öngól révén csökkent kettőre a sanghaji hátrány, majd négy perccel azután, az 58. minutumban Huszti passza után lőtt gólt Ighalo! Nem volt túl sok szünet egyik találat között sem a bajnokin, hiszen már a 66. percre kialakult a végeredmény, összejött még egy vendég találat, de így is simán, 4-2-re győztek Husztiék a sokkal jobban álló ellenfelükkel szemben.

A sanghaji csapat még így is egy ponttal a második a 37-et bezsebelte Guangzhou Evergrande mögött – amely szintén lejátszotta már 16. fordulós meccsét – , míg Huszti klubja a 10. pozíciót foglalja el. A magyar labdarúgónak a mai volt a 4. gólja ebben az idényben.

Kínai Szuperliga, 16. forduló
Changchun Yatai – Shanghai SIPG • 4-2 (3-0)
Gólszerzők: Huszti (22. – büntetőből), Jiang Zhe (26.), Long Tan (29.), Ighalo (58.), ill. Zhang Xiaofei (54. – öngól), Li Shenglong (66.)

Nagy Dávid