Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan hol folytatja Alexis Sánchez? – sajtóhír

Chilei és portugál sajtóhírek szerint megvan, hol folytatja Alexis Sánchez, az Arsenal támadója a karrierjét a PL-en belül, ugyanakkor a Sunday Express szerint más ligában vár a folytatás a dél-amerikaira.

alexis-3Vajon melyik klubban szárnyal tovább a chilei támadó? Esetleg mégis marad az Arsenalban? (forrás: soccernews.com)

A chilei Alexis Sánchez sajtóinformációk szerint elhagyja az Arsenalt, és ligán belül vált chilei és portugál értesülések alapján. Ha lehet hinni ezeknek a híreknek, akkor Londonból Manchesterbe teszi át székhelyét a dél-amerikai labdarúgó, akit állítólag 50 millió fontért vásárolhat meg a Manchester City! A Transfermarkt ezzel szemben többre, kicsivel több, mint 55 millió fontra datálja a játékos vételárat.  A Sunday Express viszont ma délelőtt arról számolt be a Manchesterbe igazolás híreivel szemben, hogy az Arsenalnál zöld utat adnak a chileinek, de csak az esetben, ha a Cityn kívüli kérői, azaz a Bayern München vagy esetleg a PSG lesz a következő állomása!

Sánchez bárhogyan is legyen, hamarosan dönt a jövéről. Nemsokára tehát kiderül, igazak-e a híresztelések, és hogy a 28 éves támadó eligazol-e egyáltalán Londonból. Mindenesetre Sánchez 2014 óta játszik az Arsenalban, előtte pedig 2011-től a Barcát erősítette. Az Ágyúsoknál eddig 144 meccsen szereplő Alexis 110 válogatottsági szereplést is a háta mögött tudhat már, s jelen állás szerint 2018 nyaráig köti szerződés a londoniakhoz.

Nagy Dávid