Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real: A Castillából és alsóbb korosztályokból is válogat Zidane!

A Castillából, valamint az akadémiai csapat játékosaiból is válogatott Zidane a csapat észak-amerikai túrája előtt.

(Kép: marca.com)

Több fiatal ezúttal is nagy lehetőség előtt áll a Real Madrid nyári felkészülését tekintve. A madridi ügyekben általában jól értesült Marca biztosan tudni véli, hogy az első csapat teljes kerete mellett az Egyesült Államokba utazik a Real Madrid Castilla két kulcsembere, az elmúlt szezon során CR-ék edzésein egyre gyakoribb vendégnek számító, a védelem több posztján is számításba vehető Álvaro Tejero; valamint a  dominikai születésű balhátvéd Luismi Quezada.
A madridi sportlap szerint a harmadik számú kapus, Rubén Yánez egyre valószínűbb távozása miatt (Valladolidba szerződhet a hálóőr – a szerk.)  szinte biztosan ott lesz az USA-ban a vezetőedző 19 esztendős fia, a Castillába nemrég felkerülő Luca Zidane is.

A Guti vezette U19-es együttesből (Juvenil-A) négyen, név szerint a védő Manu Hernando, a középpályás Franchu és Óscar Rodrigeuz, valamint  az U19-es házi gólkirály Dani Gómez utazhatnak.

Mint ismert a Real Madrid több mint 20 napot tölt az Egyesült Államokban, ahol többek között a Nemanja Nikoliccsal felálló MLS-válogatottal, a Manchester Untieddel vagy a Barcelonával is megmérkőzik majd.