Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hoffenheim: Hosszabbított a válogatott támadó! – HIVATALOS

Mint ahogy arról már korábban oldalunk is beszámolt, Szalai Ádám új kontraktust írt alá a Julian Nagelsmann által irányított együttessel, akiről ugyebár sokáig az a hír járta, hogy a Premier League egyik újonc csapatánál köthet ki. A Hoffenheim a magyar támadó után újabb fontos láncszemével jutott dűlőre, nevezetesen a friss Konföderációs Kupa-győztessel, Sandro Wagnerrel… 

A rutinos támadó egy új, 2020 nyaráig szóló szerződést írt alá a Julian Nagelsmann vezette Hoffenheim csapatával – számolt be róla a klub hivatalos weboldala. Korábban egyébként vele kapcsolatban is felröppentek olyan hírek, melyek szerint a Bayern München szeretné a soraiban tudni. Sandro Wagner egyébként visszatérő személy lett volna a bajorok háza táján, hiszen ott nevelkedett, majd a müncheni gárda színeiben vált profi labdarúgóvá. 

Sandro Wagner 2016 nyara óta tartozik a Hoffenheim kötelékébe. Első szezonja remekül sikeredett, hiszen többek között neki is komoly szerepe volt a klub fantasztikus teljesítményében. A bajnokságban 31 mérkőzésen lépett pályára, melyek során 11 alkalommal volt eredményes. A Bayern München és a Hoffenheim mellett megjárhatta még többek között a Herthat és a Werder Brement is. 

Németh Boldizsár