Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb meghatározó játékosát veszítheti el a Hoffenheim!

Fantasztikus szezont fut a Julian Nagelsmann által irányított Hoffenheim. A Szalai Ádámot foglalkoztató együttes éppen csak bent marad a legfelsőbb osztályban a tavalyi kiírás során, az aktuális idényben pedig a Bajnokok Ligája csoportkört érő harmadik helyen tanyázik a csapat. Nos, egyáltalán nem kizárt, hogy ez a csoda csupán egy szezonig fog tartani, mivel a Bayern München ugyebár megszerezte Niklas Süle illetve Sebastian Rudy játékjogát is, ám az sem kizárt, hogy egy harmadik személy is csatlakozni fog hozzájuk…

1953537-41066230-2560-1440

Julian Nagelsmann a Sport Bild-nek adott nyilatkozatában ismerte el, hogy Sandro Wagner is a bajoroknál futballozhat a nyártól, vagyis jobban mondva ismét a Bayern Münchennél rúghatná a bőrt. A 29 esztendős német támadó 1995-2008-ig tartozott a müncheni alakulat kötelékébe. A Bayern legjobbjai között a 2007/2008-as kiírás folyamán mutatkozhatott be, a klub akkori edzője, Ottmar Hitzfeld összesen 8 mérkőzésen szavazott a számára bizalmat. 

Sandro Wagner tavaly nyáron csatlakozott a Hoffenheim keretéhez. A klub színeiben ezidáig 28 tétmérkőzésen lépett pályára, melyek során 12 alkalommal volt eredményes. Jelenlegi állomáshelyéhez egyébként 2019 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig 5,5 millió euróra becsüli az átigazolási értékét.