Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Tottenham vinné a City tehetségét! – lapértesülés

Brit lapértesülés szerint a Mauricio Pochettino által irányított Tottenham Hotspur szeretné leigazolni a nyári transzfer időszak folyamán a Pep Guardiola vezette Manchester City tehetséges támadóját, nevezetesen Kelechi Iheanacho-t. 

skysports-kelechi-iheanacho-manchester-city_3847214

A The Sun úgy értesült, a Tottenham Hotspur is szívesen a soraiban tudná a nigériai csillagot, aki a hírek szerint rendkívül közel áll ahhoz, hogy a Leicester City futballistája legyen. A Spurs viszont bízik abban, hogy a Kyle Walker féle üzlet részese lehet még Kelechi Iheanacho is. 

Kelechi Iheanacho a 2015/2016-os szezon folyamán mutatkozhatott be a Manchester City színeiben. A nigériai támadó csereként többször is megvillant az idény elején, hiszen a Crystal Palace, majd a Swansea ellen is győztes gólt rúgott. A kiírás vége fele többször a kezdőbe jelölte Pellegrini, melyet maximálisan meghálált, hiszen 4 meccsen 5 alkalommal volt eredményes. Eleinte úgy tűnt, Pep Guardiola érkezésével megszilárdul a helye a kezdőben, ám idővel egyre inkább a háttérbe szorult, Gabriel Jesus leigazolása után pedig tényleg alig-alig jutott szóhoz Iheanacho. 

Németh Boldizsár