Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angliában köthet ki a PSG mellőzött kapusa

A Paris Saint Germain hálóőrének nem úgy alakultak a számításai a francia fővárosban, ahogyan azt eltervezte, és nem sikerült az első számú kapussá válnia a csapatban.

letöltés

Newcastle egy új portást szeretne a csapathoz hozni a nyár folyamán, akire a gólvonalon számítanának első számú választásként. Ezt használhatná ki a PSG mellőzött játékosa, Alphonse Areola. A Szarkákhoz történő távozás azt jelenthetné a 24 éves franciának, hogy végre megfelelő mennyiségű játékperchez juthatna majd.

Rafa Benitez együttesének első számú célpontja a Manchester City kölcsönadott kapusa, Joe Hart volt, azonban a 20 millió fontos vételár eltántorította a Szarkákat a transzfertől, így esett a választás a mellőzött franciára.

Areola 2012-ben került a PSG kötelékébe, majd innen több csapatot is megjárt kölcsönben. Játszott a Lens, illetve a Bastia csapatában is. A 2015/16-os idényt a Villareal-nál töltötte, ahol olyan remek teljesítményt nyújtott, hogy a PSG vissza is hívta őt az idény végén. Az Arsenal elleni 1:1-re végződő Bajnokok Ligája csoportkörben állhatott először a gólvonalra. Ezt követően 8 mérkőzésből 4 alkalommal is gól nélkül hozta le a találkozókat. A téli időszakban azonban leáldozóban volt a csillaga, és ismét elvesztette a helyét a csapatban. Az új szezont ismét egy új csapatban kezdheti, ahol ismét megfelelő mennyiségű játékperchez juthat majd.

kép: ytimg

Nagy Gábor